This website requires javascript to run. Please enable it in browser settings.
Miksi liittyä?
Maksamalla jäsenmaksun, tuet kerhon toimintaa ja pystymme jatkossakin järjestämään raskaan musiikin tapahtumia, illanviettoja ja muuta hulinaa. Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua ilmaistapahtumiin ja saat alennusta maksullisista tapahtumista. Jäsenillä on myös oikeus osallistua kerhon kokouksiin ja hakea hallitukseen. Ikijäsenyys on fuksille järkevin vaihtoehto, koska metalli ei kuole koskaan ja tulet kuitenkin opiskelemaan enemmän kuin neljä vuotta. Selvää säästöä, eikä tarvitse muistaa jäsenmaksua joka vuosi.
Liittyminen sähköpostilistalle
Sähköpostilistalle liittyminen on ilmaista. Ilmoita halukkuutesi liittymisestä sähköpostitse osoitteeseen pj@pikametallimiehet.org. Saat kuulla muun muassa tulevista tapahtumista, kokouksista sekä muista yhdistystä koskevista tiedotteista. Huom. Jäsenyys ei automaattisesti lisää sinua sähköpostilistalle.
Miten liityn?
LUT-konsernissa opiskelevalle tai työskentelevälle jäsenmaksu vuodelle 2022 on 3€ ja ikijäsenyys 12€. Kannatusjäsenille jäsenmaksu on 3€.
Maksaminen
Voit maksaa jäsenmaksun joko tilisiirtona FI41 7997 7992 7733 04, MobilePay numeroon 48907, rahastonhoitajalle yhdistyksen tapahtumissa tai kokouksissa.

Ilmoita maksun yhteydessä seuraavat tiedot:
  • Etu- ja sukunimi
  • Kotipaikka
  • Jäsenyyden tyyppi
  • Tieto oletko LTKY:n tai Koe:n jäsen